čtvrtek 10. listopadu 2016

Nejen spousta krásných ručně vyrobených výrobků, do kterých tvůrci vkládají kus sebe, tak i jeden z úžasných e-shopů může být pro Vás postavený z hodně kvalitních a většinou (že by zase přednost naší české šikovnosti? J ) českých výrobků.
E-shop Masáže PH Vám nabízí výrobky vysoké kvality od několika výrobců a ve velmi široké škále.
Ufff, chtěla jsem je opravdu pro Vás prozkoumat, ale majitel e-shopu si dal opravdu na rozmanitosti záležet. Prostě je vidět, že mu záleží na tom, aby si u něj každý našel to, co je pro něj to nej.
Moc se mi zalíbila nabídka od české fimy RYOR už jen obalem a hlavně…já miluju levanduli a takový ten „provensál styl“. Tyto obaly se jim ohromně povedly. Najdete tam denní nebo noční krém s mořskými řasami, matující krém, aktivní krém na vrásky, ultramastné tělové mléko, bylinné tonikum, pleťovou vodu, oční gel, hydratační masku……jéje……možná bude lepší, když si sami tuto širokou nabídku prohlédnete v e-shopu a vyberete si co je Vám a Vaší pleti nejbližší.



 Můžete šáhnout i po těchto už jen na pohled luxusně vypadajících výrobcích kosmetiky Boemi, kde najdete glycerínová mýdla (ty já osobně miluju), široký výběr sprchových gelů např. levandule, mrtvé moře, oliva……jogurt višeň a mandlové mléko? To fááákt existuje? Tak to musí být božské sprchování. Cože? Ještě další překvapení?  Slyšeli jste o sprchovém gelu s vitamínovými kuličkami? Já se přiznám, že se ještě pořád mám co učit a zkoumat….. Prostě ho musím mít J .

 Takže shrnuto….můžete si udělat báječný relax, skvělou očistu, výživu pro svůj obličej a tělo…..a pak vyjdete z koupelny a nikdo Vás nepozná, jak budete neodolatelní J.
Nádhera, že?
Ale zdaleka nekončíme.
Bonus po nádherném relaxu – ať už si vyberete výrobky kterékoliv z těchto úžasných firem – od další české firmy Gřešík si můžete odpočatí natřít na krajíc jeden s džemů, který je z ručně česaného ovoce ze sadů Českého středohoří a dát si hrnek horkého čaje.



Přiznávám se, zdaleka jsem Vám nestihla popsat množství výrobků ani výrobců, které Vám e-shop nabízí.
Udělejme dohodu.
Pohodlně se usaďte, dejte si šálek Vašeho oblíbeného nápoje a pořádně se „prohrabejte“ jedním z největších, nejširších a asi nejvoňavějších e-shopů na stránkách WEBUSU.
Když to uděláte, stejně jako já, budete mít pocit, že byl stavěný s láskou, precizností a s cílem dát Vám, zákazníkům, možnost výběru pro každého, ale ne na úkor kvality.
Udělejte radost sobě nebo svým blízkým……věřte mi, že už jen balení jim vyčaruje úsměv na tváři.
Jsme rádi, že tento e-shop je součástí našeho portálu, protože u nás na WEBUSU Vám nabízíme jen to nejlepší pro Vás.





středa 2. listopadu 2016

                                                     ESHOP zdarma? Ano u nás ho máte :)

ESHOP ZARMA PRO TOVOŘIVCE! ESHOPAŘI POSÍLEJTE K NÁM VÁŠ XML FEED JAKO NA HEURÉKU MÁTE TO ZDARMA!
Chcete prodat své zboží? Rádi tvoříte a vystavujete zde na FB? Pojďte s náma www.webus.cz za hranice Facebooku a buďte díky vystavení zboží u nás vidět na google seznamu nebo heuréce. Dáme Vám vlastní shop zcela zdarma prodávejte obchodujte bez provizí pro nás. Nic neplatíte..Registrovat se můžete zde http://webus.cz/registrace-prodejce
Ukázkový shop zdarma vypadá takto http://webus.cz/prodejce-e-utulnydomov-cz